SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Senta, ze is niet meer (mei 1994 – 1 april 2011)
april 3rd, 2011 by admin

Helaas hebben Senta en ik vrijdag de gezamenlijke strijd tegen DM moeten opgeven. Haar koppie wilde nog wel, maar haar lijfje was kapot, het deed het niet meer. Ik weet dat ze heel oud is geworden, maar het einde had anders moeten zijn.

Deze veldslag is verloren, maar de oorlog nog niet. Ik hoop ook echt dat fokkers hun verantwoordelijkheid gaan nemen en NIET meer fokken met lijders aan DM.

Wat ik zelf precies ga doen, daar heb ik wel enige ideeen over, die t.z.t ook hier te lezen zullen zijn en waar ik jullie hulp heel hard bij nodig zal hebben.

Voor nu, dag lieve lieve oude dame. Ik mis je. Dit gevoel zal voorlopig nog wel niet overgaan. Doe onze Gyeszi, die nog geen drie weken voor jou over de Regenboogbrug ging maar een heel erg dikke knuf, ook zij wordt verschrikkelijk gemist.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa