SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Wel of geen schoenen
januari 16th, 2011 by admin

Hierover verschillen de meningen. De een zegt geen schoenen omdat de hond het gevoel met de bodem dan helemaal kwijt is, de ander zegt wel schoenen omdat dan de voetjes niet kapot gaan met alle mogelijke gevolgen van dien.

Zelf denk ik dat de waarheid in het midden ligt. Als de hond nog vrij goed kan lopen, dan zou ik schoenen zoveel mogelijk achterwege laten. Sleept de hond zijn voetjes volledig stuk doordat je veel op asfalt loopt, dan zou ik wel iets doen.

Een ander verhaal is een hond in een rolstoel (of zoals ik het liever noem: een rollator). Laat je de hond nog lopen met zijn achterpootjes dan zijn schoenen wel aan te raden. Hang je de voetjes in de lussen, dan is het niet nodig.

Binnen kan het gemakkelijker zijn om de hond een paar slofjes met antislipzooltjes aan te doen. Ook dit om de problemen niet groter te maken dan ze al zijn.

Meer hierover zal ik in een apart topic zetten.

(Admin)


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa