SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Tips en Advies
januari 16th, 2011 by admin

Iedereen met een DM hond komt weleens iets tegen waarvan je je afvraagt of dat nou niet anders, gemakkelijker, comfortabeler kan. Iedereen vraagt zich wel eens af of dit of dat nou bij de ziekte hoort, wat je ermee kunt doen en vooral hoe. Maar velen onder ons komen ook met oplossingen voor problemen die we tegen komen.

Vandaar dit gedeelte van de site. Hier is plek voor al die tips, adviezen en oplossingen.

LET OP: Alle tips, adviezen en oplossingen die hier beschreven worden zijn te gebruiken op eigen risico, noch Hond-en-Handicap Consultancy, noch de tipgever is verantwoordelijk voor  de tips, adviezen en oplossingen.

De tips zijn onderverdeeld in een paar categorieen.

Als u ook tips heeft dan plaatsen we die ook graag. Voorwaarde is wel dat we graag een bronvermelding hebben als u de tip ergens anders vandaan hebt. Is het uw eigen tip, dan komt uw naam bij de tip te staan.


Comments are closed

SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa